• E HENE
  09:00 Menaxhim i Burimeve njerezore /

  Salla 201 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : A.Skendaj/F.Brovina

 • E MARTE
  09:00 Biznes Nderkombetar /

  Salla 201 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : E.Sula

 • E MERKURE
  09:00 Tregu dhe instrumentat fiananciare /

  Salla 201 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : E.Kokaveshi

  12:10 Tregu dhe instrumentat fiananciare /

  Salla 201 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : A.Skendaj/F.Brovina

 • E EJNTE
  09:00 Biznes Nderkombetar /

  Salla 201 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : E.Sula

  11:00 Tregu dhe instrumentat fiananciare /

  Salla 201 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : E.Kokaveshi

 • E PREMTE