• E HENE
  09:00 Qarqe Shifrore /

  Salla Kati 1 Godina 3 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : B.Karlik

  12:10 Algoritme dhe Programim i Avancuar /

  Salla 102 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : M.Simsek

 • E MARTE
  09:00 Paisje dhe Teknologji Elektronike /

  Salla Kati 1 Godina 3 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : B.Karlik

  12:10 Metoda Numerike per Inxhinierine /

  Salla Laboratori i Informatikes / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : L.Hallaci

 • E MERKURE
  09:00 Algoritme dhe Programim i Avancuar /

  Salla 102 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : M.Simsek

  11:00 Metoda Numerike per Inxhinierine /

  Salla Kati 2 Godina 3 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : L.Hanelli

  13:10 Metodat e Perpunimit te sinjalit /

  Salla Kati 2 Godina 3 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : M.Omeri

 • E EJNTE
  09:00 Algoritme dhe Programim i Avancuar /

  Salla 102 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : M.Simsek

  11:00 Sisteme Elektronike Analoge /

  Salla Kati 1 Godina 3 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : J.Agalli

 • E PREMTE
  09:00 Metodat e Perpunimit te sinjalit /

  Salla Kati 1 Godina 3 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : M.Omeri

  12:10 Sisteme Elektronike Analoge /

  Salla Kati 1 Godina 3 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : J.Agalli