• E HENE
  09:00 Legjislacion dhe Vleresim /

  Salla 303 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : Diana Bardhi

  12:10 Konstruksione,Rruge,Hekurudha dhe Aeroporte /

  Salla 303 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : E.Cecen/D.Bardhi

 • E MARTE
  09:00 Praktike /

  Salla / Kohezgjatia 5 Ore / Pedagogu : Diana Bardhi/Hasan Jaho

 • E MERKURE
  10:00 Konstruksione,Rruge,Hekurudha dhe Aeroporte /

  Salla 303 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : E.Cecen/D.Bardhi

  13:10 Legjislacion dhe Vleresim /

  Salla 303 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : Diana Bardhi

 • E EJNTE
  09:00 Konstruksione Celiku /

  Salla 303 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : F.Saliu

 • E PREMTE
  09:00 Konstruksione Celiku /

  Salla 303 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : F.Saliu