• E HENE
  16:00 Menaxhimi i Sistemeve te Trasmetimit te Energjise /

  Salla Laboratori i Informatikes / Kohezgjatia 4 Ore / Pedagogu : M.Qemali

 • E MARTE
  16:00 Teknika e Tensioneve te Larta /

  Salla 202 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : N.Hobdari

  19:00 Mbrojtja dhe Automatika e Sistemeve Elektroenergjitike /

  Salla 202 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : A.Hida/G.Karapici

 • E MERKURE
  16:00 Menaxhimi i Sistemeve te Trasmetimit te Energjise /

  Salla Laboratori i Informatikes / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : M.Qemali

  18:00 Mbrojtja dhe Automatika e Sistemeve Elektroenergjitike /

  Salla 202 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : A.Hida/G.Karapici

 • E EJNTE
  16:00 Teknika e Tensioneve te Larta /

  Salla Laboratori i Informatikes / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : N.Hobdari

  19:00 Dispe├žeria e Sistemeve Elektroenergjitike-Sistemet on-line SKADA /

  Salla Laboratori i Informatikes / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : E.Imal/K.Vogstad/A.Hida

 • E PREMTE
  16:00 Dispe├žeria e Sistemeve Elektroenergjitike-Sistemet on-line SKADA /

  Salla Laboratori i Informatikes / Kohezgjatia 4 Ore / Pedagogu : E.Imal/K.Vogstad/A.Hida

  20:00 Mbrojtja dhe Automatika e Sistemeve Elektroenergjitike /

  Salla 202 / Kohezgjatia 1 Ore / Pedagogu : A.Hida/G.Karapici