• E HENE
  16:00 Informatika Grafike /

  Salla Steve Jobs / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : B.Karlik

  19:00 Informatika Grafike /

  Salla Steve Jobs (Jave Tek) / Kohezgjatia 1 Ore / Pedagogu : B.Karlik

 • E MARTE
  16:00 Kompilatore dhe Gjuhet Formale /

  Salla 301 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : Junus Emre

 • E MERKURE
  16:00 Kompilatore dhe Gjuhet Formale /

  Salla 301 / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : Junus Emre

 • E EJNTE
  16:00 Sistemet Elektronike te Programueshme /

  Salla 301 / Kohezgjatia 4 Ore / Pedagogu : E.Imal

 • E PREMTE
  16:00 Sistemet Elektronike te Programueshme /

  Salla 301 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : E.Imal

  18:00 Informatika Grafike /

  Salla Steve Jobs / Kohezgjatia 3 Ore / Pedagogu : B.Karlik