• E HENE
  17:00 Menaxhim i pergjithshem i cilesise /

  Salla Godina 2 / Kohezgjatia 4 Ore / Pedagogu : K.Hykaj

 • E MARTE
  17:00 Menaxhim i Burimeve Njerezore /

  Salla Godina 2 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : F.Brovina

 • E MERKURE
  17:00 Industrializimi i Produktit /

  Salla Godina 2 / Kohezgjatia 4 Ore / Pedagogu : E.Shore

 • E EJNTE
  17:00 Tregu dhe instrumentat financiare /

  Salla Godina 2 / Kohezgjatia 4 Ore / Pedagogu : A.Hashorva

 • E PREMTE
  17:00 Menaxhim i Burimeve Njerezore /

  Salla Godina 2 / Kohezgjatia 2 Ore / Pedagogu : F.Brovina